Velkommen til min blog – Livet forstås jo baglæns

jun 23, 2020

Ingen havde vel i 2019 troet, at alt dette kunne ske – ingen havde vel overhovedet fantasi til endda at forestille sig lukkede grænser, påvirkede arbejdspladser, hjemmekarantæner og politisk udstukne retningslinjer og anbefalinger om ikke at give håndtryk, ikke at måtte kramme, ikke besøge vores ældre.

Gigantiske hjælpepakker blev iværksat og holdt sikkerhedsnettet ud under virksomheder. Og efter hamstring af toiletpapir så vi samfundssind og næstekærlighed, folk der hjalp svækkede naboer med indkøb og hundeluftning – og stille faldt vi mere til ro.

I et halvår, hvor højskolesangbogen for første gang lagde sig på Arnold Buscks bestsellerliste, hvor aviser droppede at lave aprilsnar fordi situationen ikke var at spøge med, hvor en hastelov der kunne forbyde forsamlinger på over to personer godkendtes – var der selvsagt flere revolutionerende ting på spil end det, at jeg lavede min hjemmeside om og begyndte at lave blogindlæg.

Men i min lille verden er det overvældende forandrende. Og sådan er det. Ud over stepperne uden at tænke alt for meget over det.

Min blog er min faglige tænketank.

Her skriver jeg om alt det, jeg gerne ville have vidst for år tilbage.
Alt det, der udspringer af, at Livet leves forlæns, men forstås baglæns.
Citatet, som har mere end 170 år på bagen, som er brugt så mange gange, som er sammenskrevet af et længere Kierkegaard-citat – er evigt aktuelt og altid præcist. 

Som ung forstod jeg ikke budskabet, men nu gør jeg – for bare at understrege hvert et ord i citatet.
Og selvfølgelig skulle jeg have været mere aktiv på SoMe for meget længe siden. Men det var jeg ikke, og det kan jeg ikke ændre på. Jeg forstår livet baglæns.

Bloggen er ikke kommercielt tænkt, men drevet af en intention om at videndele. Tag, hvad du kan bruge.

Fra talrige sessioner, sparringer og fortrolige samtaler, fra forretningsmæssige og private relationer og dyrekøbte egne erfaringer, kommer inspirationen. Og motiveret af et oprigtigt ønske om at fjerne sten på andres vej.

Min blog er mit faglige frirum. Det er mit håb, den også bliver det for dig.

Kærlig hilsen