Udtalelser

home_holding_quote

Susanne har været tilkoblet System Frugt som HR-partner gennem flere år og har altid udvist stor professionalisme omkring de opgaver der skulle løses.

Susannes evne til at drive HR området med fokus på både mennesket og forretningen er outstanding, ligesom hun også håndtere både strategiske, taktiske og operationelle opgaver yderst kompetent og professionelt.

Susanne er en komplet HR-partner som kan løse alle HR relaterede opgaver i virksomheden lige fra overenskomstforhandlinger til strategiske udviklingsforløb for medarbejdere – både på individuelt og gruppe niveau.

Jeg vil medgive mine bedste anbefalinger af Susanne, og hvis der er spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte mig.

(Ydelse: HR-partner, fast tilknyttet siden 2007)

Jan Gerber, CEO, System Frugt A/S

home_holding_quote

Jeg har brugt Susannes firma af flere omgange til medarbejder udvikling, samt leder udvikling. Det har især været DiSC der har været aktuelt, og det har altid været en god oplevelse.

Mine medarbejdere og ledere har oplevet Susanne som meget engageret, meget nærværende og en rigtig dygtig underviser, der er stærk til at formidle sit stof.

Jeg vil til enhver tid benytte Susannes firma igen, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Man får virkelig meget for pengene!

(Ydelse: workshops: leder- og medarbejderudvikling)

Dorthe K. Thidemann, Chef Indkøbssupport

home_holding_quote

Jeg har talt med Susanne af flere omgange, når jeg har stået i karriereskift. Det har altid været nogle meget indholdsrige og meget afklarende samtaler.

Susanne er ekstrem dygtig til at sætte sig ind i den problemstilling jeg har stået overfor, og hun har hurtigt kunne navigere og systematisere de skismaer, som jeg har beskrevet for hende. Samtalerne har for mig altid været meget afklarende og løsningsorienterede.

Samtidig er Susanne utrolig behagelig at tale med, og jeg har altid haft følelsen af, at hun var meget nærværende.

(Ydelse: coaching, privatperson)

Dorthe, leder - offentlig virksomhed

home_holding_quote

Jeg vil altid være dig taknemmelig fordi du gav mig mod til at forfølge min gamle drøm om at uddanne mig til lærer.

Tak fordi du stadig stod der da jeg blev i tvivl fordi det var svært at forlade mit sikre job.

Du var god til at skubbe mig lige så stille og pressede mig ikke til nogt – det gik i mit tempo. Tusind tak.

(Ydelse: karriererådgivning)

Mette, nu velfungerende i lærerjob

home_holding_quote

Det kan være verdens mest ensomme job at være leder og jeg skulle finde én at sparre med på et tidspunkt, hvor jeg ikke kunne få mine medarbejdere til at performe. Det var min opfattelse at jeg var nødt til at udskifte hele banden.

En kollega anbefalede mig at tage fat i Susanne og det gik op for mig at Susanne ville have mig til at arbejde med mit personale på en helt anden måde end jeg har gjort tidligere. Jeg skulle lære at se tingene i et nyt lys og angribe udfordringerne fra en helt anden vinkel. Det blev til mange gode snakke om selvledelse og om at delegere, motivere og lave forventningsafstemning med dem der refererer til mig. Og jeg er blevet meget klogere på at god ledelse bestemmes af situationen.

Mit personale performer bedre med min nye måde at lede på og jeg har fået brugbare værktøjer med. Jeg tager fat i Susanne igen hvis jeg får brug for det især fordi jeg kan regne med hendes fortrolighed.

(Ydelse: ledersparring)

Klaus, leder af indkøbsfunktion - mellemstor virksomhed

home_holding_quote

Susannes måde at sparre med mig på var afgørende for mig på et vigtigt tidspunkt i mit liv, hvor jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle.Hun var virkelig god til at høre hvad jeg sagde og fremragende til at sætte sig ind i min situation. Hun var også helt ærlig over for mig og fik mig til at se på hvad jeg selv kunne gøre. Jeg var helt tryg ved at hun skubbede mig lidt for min egen skyld. Efter fire møder var jeg på sporet og vidste mere om mine stærke sider rent fagligt end før.

Jeg er blevet bedre til at gå efter det der er godt for mig og tænker tit på ting, vi vendte i vores samtaler. For eksempel hvordan jeg holder fokus på mine muligheder og ikke kigger så meget bagud og jeg kan høre hende sige:”Hvilke muligheder har du selv for at påvirke det?”.

Det har været godt for mig at tale med én, der ikke var ansat i det samme firma som mig.

(Ydelse: coaching – privatperson)

Mads, nøglemedarbejder i vækstvirksomhed

home_holding_quote

Jeg kan rigtig godt lide at være i kontrol – men når jeg er under pres så fungerer det slet ikke. Jeg vil VIRKELIG gerne have bedre styr på mit reaktionsmønster. Så jeg lytter meget til dig – du har en evne til at pege på de ting der er rigtig svære.

Så tak for hjælpen – du har kæmpebetydning for mit jobliv lige nu”.

(Ydelse: ekstern HR-partner – sparring med nøglemedarbejder)

Anne, IT-chef i større privat virksomhed - midt i forløb

home_holding_quote

Mange tak for din hjælp i 2014! Det har været en kæmpe hjælp til at få løst udfordringerne mest hensigtsmæssigt.

(Ydelse: ledersparring)

Indkøbschef, ansvar for tre-cifret millionomsætning