Optimer samarbejdet

I en travl hverdag med læssevis af deadlines, ansvarsområder, forandringer og forhåbentlig høj grad af trivsel holder vi snuden i sporet.

Tilbage på sporet

Af og til er det en god idé at kigge op fra vejen mod målet: hvor er vi? Er vi på sporet? Har vi det sjovt mens vi arbejder – og hvordan har min sidemakker det egentlig?

Tag proaktivt temperaturen på dit team og hold fast i alt det gode, I gør.

Og hav også modet til at adressere det, når det ikke kører. Når målet har fortabt sig i horisonten, når en kær kollega siger op eller pludselig bliver kort for hovedet.

Her findes ingen standardforløb og ethvert tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og afdelings behov. Nogle forløb tager afsæt i personprofiler, er længerevarende og kører over måneder, andre afvikles med to-tre workshops inden for en måned.

Fælles er det, at det betaler sig at gøre noget for at forebygge problemer og fastholde alt det gode. For jeres team er sammensat på baggrund af virksomhedens behov for opgaveløsning, ansvarsområder, faglige kompetencer og tanker om fordeling af roller – og i samarbejdet kommer I med alt, hvad I har, også de personlige egenskaber.

Her er ingen færdige løsninger, for alle teams er forskellige og lige så er situationen, de er i. Derfor skræddersys forløbene til den enkelte virksomhed.

Et Teamudviklings-forløb skaber værdi, når

 

 • Der er brug for bedre udnyttelse af kompetencerne i teamet
  og I vil kommunikere mere målrettet
 • Du tror, der er uforløst potentiale i teamet og
  I har brug for indsigt i hinandens forskelligheder
 • I skal lære at arbejde mere målfokuseret
  – for eksempel med implementering af en ny strategi
 • I har brug for at få overblik over opgaverne i afdelingen:
  Arbejder I med det rigtige? Og gør I det smart?
 • Du har brug for at få hjælp til at facilitere processen

Kan du se, det giver mening?
Lad os tage en uforpligtende snak, jo før jo bedre

Mine blogs

Jobsøgers marked

Jobsøgers marked

Først corona-nedlukning, hjælpepakker for at holde hånden under virksomheder og kamp for at undgå opsigelser. Så mangel på kvalificerede medarbejdere. Og der er ikke mange måneder mellem de to scenarier. Uden at gå i dybden med hvorfor, ligger mange af årsagerne uden...

Er du også Digitalt genert?

Er du også Digitalt genert?

Lyder det bekendt? Eller bare slet ikke! I så fald: dejligt for dig  - og så sidder du måske  allerede og undrer dig over det her opslag. Læs med hvis du er nysgerrig på, hvad andre bøvler med - og giv dem i din omgangskreds, der strugler med den digitale synlighed en...

Leder, har du en post-corona-plan?

Leder, har du en post-corona-plan?

Corona-krisen satte en kæp i hamsterhjulet. Og hvem ved egentlig, hvordan det har påvirket medarbejderne – på godt og måske mindre godt? Hvad er vigtigt for dem når den længe ventede normale hverdag står for døren, når de vender tilbage til fysisk fremmøde på...

Hvad var det nu spørgsmålet var,
når teamudvikling er svaret?

Teamudvikling er ikke svaret på alt.

Men vil I styrke jeres interne kommunikation og samarbejdsevner kan det være vejen at gå