Erhvervscoaching

Flere og flere virksomheder anvender coaching som værktøj
i arbejdet med udvikling af både medarbejdere og ledere.
Både som en del af et initiativ til fastholdelse, til forebyggelse af stress
og som bidrag til at øge trivslen.

Mange private hyrer også selv en coach, sparringspartner, mentor – kært barn… – for at få en at spille bold med om det daglige jobliv, den forventede performance eller søgen efter den rigtige karrierevej.

Personlig udvikling er i bund og grund et spørgsmål om at tage ved lære, skabe indblik, blive afklaret – vi drives af vores erfaringer, værdier, vaner og overbevisninger, som skabes gennem hele vores liv. Derfor er vi, med Kierkegaards ord ikke statiske, men konstant i tilblivelse.

Mit fokus, når jeg hjælper dig, er det erhvervsrettede, men det er ofte uundgåeligt at balancen med det private liv spiller ind i vores dialog.

Her ses eksempler på udfordringer, coachede typisk kommer med

 

”Jeg har svært ved at overskue mit arbejde og bliver forstyrret et utal af gange om dagen. Jeg bliver aldrig færdig med mine opgaver og føler, jeg konstant er bagud. Der sker også fejl, fordi jeg glemmer, hvor jeg kom til. Jeg er nødt til at få hjælp til at live mere effektiv – og få mere overblik, blive bedre til at planlægge og lære at sige nej. Ellers er jeg bange for jeg bliver stresset”.


”Nogle gange bliver jeg bare i tvivl om, om jeg er god nok til mit job. Det kan være svært at følge med og jeg er lidt flov over at spørge om det samme igen og igen. Jeg har brug for at finde ud af, hvad jeg er god til i forhold til mit job, hvad jeg mangler at lære og hvad jeg skal sige til min chef”.


”Min kollega og jeg kører konstant på kant. Vi er meget forskellige men vi kan simpelthen ikke få samarbejdet til at køre. Det bliver værre og værre og jeg synes ikke, min chef kan hjælpe. Tror bare, jeg skal finde mig et andet job. Men jeg er faktisk ellers glad for at være det – er der andre udveje, jeg bare ikke lige kan se?”

Jeg trækker i sparringsforløbene på værktøjer fra coaching og mentoring samt på min egen erhvervserfaring.

Det er vigtigt, du lærer at navigere i et hektisk arbejdsliv og sommetider er det bare nødvendigt med uvildig sparring for at få afklaring på om du er lige der, hvor du skal være i dit jobliv; eller hvordan du ellers kommer videre.

Du har brug for erhvervscoaching,
når du ønsker en udviklende proces
og en professionel sparringspartner,
der udfordrer dig til og støtter dig i
at maksimere udbyttet af dit potentiale.