Er du ny som leder?

Som nyudnævnt leder har du mange udfordringer at navigere i.
Den første tid oplever du usikkerhed og tvivl, men perioden behøver ikke blive svær.

I nogle virksomheder er der en, der hjælper dig og støtter dig i den første tid og måske er der tilknyttet en mentor, som også bliver nøglen til din succesfulde start. Men måske er det ikke sådan, der hvor du er.
Og du har brug for en at sparre med, som kan være ligefrem, konkret og som står sammen med dig i dit ringhjørne, uden samtidig at vurdere dig på din performance. Det er en god støtte til at komme godt i gang med din nye rolle og til at drøfte udfordringer med når tvivl og usikkerhed støder til. For det gør den.

Det kan også være, du som nyudnævnt leder tager det svære skridt niveauet op på din arbejdsplads med gamle kolleger og endda måske private venskaber. Hvordan sætter du dig i respekt og viser gennemslagskraft – hvis du da skal det? Hvordan tager du det svære skridt ind i den rolle – fra sidestillet til overordnet? Du mister noget og det kan føles ensomt. Vi sætter fokus på din nye rolle og det, der erstatter det mistede.

Et lederudviklingsforløb med en professionel og uvildig sparringspartner har til formål at give dig en mere tryg start. Med udgangspunkt i de konkrete udfordringer, netop du oplever, får du sparring så du ved, hvordan du kan agere. Du får styrket dine kompetencer målrettet, da udviklingen sker med din egen hverdag som omdrejningspunkt og vi drøfter konkrete situationer fra din ledelsesopgave.

Vi tager typisk udgangspunkt i en personprofil, som viser din foretrukne ledelsesmæssige adfærd. Både dine styrker og udviklingsområder klarlægges og vi drøfter, hvad du skal arbejde med og hvordan.

Imellem vores møder får du konkrete opgaver, du skal arbejde med – opgaver, vi definerer i fællesskab med udgangspunkt i dine specifikke fokusområder.

Udvikling af mennesker
frigiver ressourcer

 

Lederudvikling skaber værdi, for dig som ny leder, fordi:

  • Du får en fortrolig sparringspartner, som er der for dig
  • Du kan vise din usikkerhed uden at blive vurderet
  • Du har et trygt sted at stille, hvad der kan synes som, dumme spørgsmål
  • Du optimerer muligheden for en god start i din lederrolle
  • Du får en dedikeret samtalepartner med ledelseserfaring som selv har været ny som leder

Kan du se, det giver mening?

Lad os tage en uforpligtende snak – jo før jo bedre

Som ny leder er det både vigtigt for dig, dine medarbejdere og virksomheden
at du kommer godt fra start.

Det er en god investering

Mine blogs

Jobsøgers marked

Jobsøgers marked

Først corona-nedlukning, hjælpepakker for at holde hånden under virksomheder og kamp for at undgå opsigelser. Så mangel på kvalificerede medarbejdere. Og der er ikke mange måneder mellem de to scenarier. Uden at gå i dybden med hvorfor, ligger mange af årsagerne uden...

Er du også Digitalt genert?

Er du også Digitalt genert?

Lyder det bekendt? Eller bare slet ikke! I så fald: dejligt for dig  - og så sidder du måske  allerede og undrer dig over det her opslag. Læs med hvis du er nysgerrig på, hvad andre bøvler med - og giv dem i din omgangskreds, der strugler med den digitale synlighed en...

Leder, har du en post-corona-plan?

Leder, har du en post-corona-plan?

Corona-krisen satte en kæp i hamsterhjulet. Og hvem ved egentlig, hvordan det har påvirket medarbejderne – på godt og måske mindre godt? Hvad er vigtigt for dem når den længe ventede normale hverdag står for døren, når de vender tilbage til fysisk fremmøde på...