Er du ny som leder?

Som nyudnævnt leder har du mange udfordringer at navigere i.
Den første tid oplever du usikkerhed og tvivl, men perioden behøver ikke blive svær.

I nogle virksomheder er der en, der hjælper dig og støtter dig i den første tid og måske er der tilknyttet en mentor, som også bliver nøglen til din succesfulde start. Men måske er det ikke sådan, der hvor du er.
Og du har brug for en at sparre med, som kan være ligefrem, konkret og som står sammen med dig i dit ringhjørne, uden samtidig at vurdere dig på din performance. Det er en god støtte til at komme godt i gang med din nye rolle og til at drøfte udfordringer med når tvivl og usikkerhed støder til. For det gør den.

Det kan også være, du som nyudnævnt leder tager det svære skridt niveauet op på din arbejdsplads med gamle kolleger og endda måske private venskaber. Hvordan sætter du dig i respekt og viser gennemslagskraft – hvis du da skal det? Hvordan tager du det svære skridt ind i den rolle – fra sidestillet til overordnet? Du mister noget og det kan føles ensomt. Vi sætter fokus på din nye rolle og det, der erstatter det mistede.

Et lederudviklingsforløb med en professionel og uvildig sparringspartner har til formål at give dig en mere tryg start. Med udgangspunkt i de konkrete udfordringer, netop du oplever, får du sparring så du ved, hvordan du kan agere. Du får styrket dine kompetencer målrettet, da udviklingen sker med din egen hverdag som omdrejningspunkt og vi drøfter konkrete situationer fra din ledelsesopgave.

Vi tager typisk udgangspunkt i en personprofil, som viser din foretrukne ledelsesmæssige adfærd. Både dine styrker og udviklingsområder klarlægges og vi drøfter, hvad du skal arbejde med og hvordan.

Imellem vores møder får du konkrete opgaver, du skal arbejde med – opgaver, vi definerer i fællesskab med udgangspunkt i dine specifikke fokusområder.

Udvikling af mennesker
frigiver ressourcer

 

Lederudvikling skaber værdi, for dig som ny leder, fordi:

  • Du får en fortrolig sparringspartner, som er der for dig
  • Du kan vise din usikkerhed uden at blive vurderet
  • Du har et trygt sted at stille, hvad der kan synes som, dumme spørgsmål
  • Du optimerer muligheden for en god start i din lederrolle
  • Du får en dedikeret samtalepartner med ledelseserfaring som selv har været ny som leder

Kan du se, det giver mening?

Lad os tage en uforpligtende snak – jo før jo bedre

Som ny leder er det både vigtigt for dig, dine medarbejdere og virksomheden
at du kommer godt fra start.

Det er en god investering

Mine blogs

“Corona gør mig til en dårlig leder!”

“Corona gør mig til en dårlig leder!”

”Min opgave som manager er blevet SÅ svær under corona!”. Ordene kom fra en kvinde omkring de 40 – hjemsendt, som rigtig mange andre ansvarsbevidste, samvittighedsfulde, ambitiøse… ledere og medarbejdere. Vi havde lige taget hul på en virtuel sparringssession. Lad os...

Tænk, hvis vi stoppede med at sammenligne os selv med andre!

Tænk, hvis vi stoppede med at sammenligne os selv med andre!

Jeg siger det bare: sammenligning er roden til alt ondt! Måske ikke ligefrem ’alt’, men I hvert fald til meget ondt. Kommer du til det – altså at sammenligne dig selv med andre? Ja. Det gør du. For det gør alle. Men det gør det ikke bedre at alle sammenligner og...

”BeHØver jeg det dér networking…!?”

”BeHØver jeg det dér networking…!?”

(”- og hvad er det egentlig?”). Det er et vidt begreb. Eller måske nærmere bredt. For et netværk dækker over alt fra dine nærmeste personlige og faglige samarbejds- eller sparringspartnere til dine connections på LinkedIn. Det hele handler om relationer, og jo...