Huskonsulent

Hvad er en huskonsulent – og er det noget for jer?

Som huskonsulent er jeg jeres faste samarbejdspartner, når I har brug for hjælp til HR-opgaver. Samarbejdet med mig som huskonsulent er tæt. Det strækker sig optimalt over en længere periode, så I ikke skal skifte konsulent og starte forfra, hver gang et nyt behov opstår.

Jeg lærer jeres virksomhed at kende fra flere perspektiver og kan hjælpe jer til at se på jeres hverdag med nye øjne – både på det, I gør godt, og se dér, hvor jeres udviklingsområder er.

I kan holde fokus på jeres kerneforretning, mens jeg – sammen med jeres nøglemedarbejdere – sætter fokus på personaleområdet. Vores fælles opgave er at sikre, at medarbejderen løber i den rigtige retning og med den rette hastighed.

Jeg skræddersyr forløb, der passer til et specifikt behov.

Et forløb starter altid med en uforpligtende snak, hvor jeg bliver klogere på jeres forretning. Derefter kommer jeg med mit bud på, hvordan opgaveløsningen kan være.

Huskonsulent

Fast tilknyttet, men ikke fastansat, ressource

Vil du vide mere eller har du spørgsmål?

Ring på: +45 5131 9050

Skriv til: Susanne@lonborg-hr.dk

Fordelene ved en huskonsulent- eller freelanceordning

I risikerer ikke at få skiftet kontaktperson og konsulent ud mit i processen. Leverancen får I fra en person, I kender og som kender jer – og det skaber værdi i en hektisk hverdag.

I får værdien af den faste tilknytning men lønner ikke en fuldtidsansat.

Når vi kender hinanden kan vi i opgaverne gå direkte til kernen. Jeg vil hurtigt kunne sætte mig ind i opgaven, fordi jeg kender jer og jeres virksomhed og har værdifuld viden med mig fra de andre opgaver, jeg har løst for jer. Derfor er vores samarbejde smidigt – vi starter ikke forfra hver gang.

Vælger I freelanceløsningen får I for resten også muligheden for at gøre en fast omkostning variabel. Og i huskonsulent-aftalen påvirkes timeprisen selvfølgelig af, at der indgås en aftale om et fast samarbejde.

Den personlige relation er afgørende betydningsfuld i vores samarbejde: I ved, hvad I får – fra gang til gang.