Human Ressource

Human Ressource – en ledelsesopgave

Human Resource Management er en ledelsesdisciplin.

Det handler om at give medarbejderne de bedste forudsætninger for selv at udvikle sig, og for virksomheden at få medarbejdernes ressourcer i spil – i en fælles mission om at styrke forretningen.

Human Resource er hardcore business. Det handler ikke kun om at have et stort hjerte – eller alene om at tale om bløde værdier.

Det koster…
…når en medarbejder forlader sit job i utide. Og når en ny skal læres op. Når sygefraværet er højt eller effektiviteten lav.

Eller når du som leder under-performer. Måske bugner kalenderen af opgaver – der er brug for flere hænder men du har ikke tid til at finde dem. Du har måske medarbejdere, der ikke varetager jobbet som de bedst kan, men du kan ikke helt gennemskue, hvad du skal stille op.

Jeg kan hjælpe dig med at få frigivet ressourcer. Du skal finde tid til ledelse – men nogle HR-opgaver kan jeg supportere på. Jeg kan hjælpe dig til at gennemskue situationen omkring lowperformere – og med at finde nye folk.

HR er lederens ansvar. Men som HR-partner kan jeg understøtte arbejdet og hjælpe dig som leder til bedre at blive i stand til at løse denne del af dine ledelsesmæssige forpligtelser. Være din fortrolige sparringspartner i det magtfrie rum.

Human Resource Management er en ledelsesdisciplin. Af og til kan lederen bare godt have brug for hjælp.

Human Ressource

HR-sparring med ledelsen

Vil du vide mere eller har du spørgsmål?

Ring på: +45 5131 9050

Skriv til: Susanne@lonborg-hr.dk