Fast tilknyttet HR-partner

Det er den gode mulighed for jer, der har brug for en HR-kompetence
– men ikke på fuld tid.

Lønborg HR

Lønborg HR udfylder med et udviklingsorienteret fokus samme rolle som en intern HR-funktion i større virksomheder. Ordet business understreger, at det handler om at være partner med og i forretningen. Det er altså ikke HR for HR’s skyld, men for forretningens.

I kan få hjælp til at løse Human Resource-relaterede opgaver som rekruttering, lederudvikling og sparring, tilknytte mig som mentor for HR-manageren samt til at facilitere workshops.

De fleste virksomheder vælger at indgå en aftale, som indebærer at vores samarbejde strækker sig over en længere periode, så de undgår at skifte samarbejdspartner og starte forfra, hver gang et nyt behov opstår.

Meget tæt på at have en intern HR-funktion – uden at have de samme udgifter til det. Den eksterne position giver jer samtidig mulighed for at spille bold med én, der er objektiv og professionel.

Så tag fat i mig. Et forløb starter altid med en uforpligtende snak, som gør mig klogere på jeres forretning så jeg kan give et bud på et skræddersyet forløb, der passer til jeres specifikke behov.

En aftale med mig som fast tilknyttet HR-businesspartner gør en forskel, fordi:

 • I får en professionel HR-businessressource til en fair pris, der matcher netop jeres behov

   

 • I får assistance, der hjælper til med at frigive ressourcer hos jeres ledere og øget performance

   

 • I får via mine faste samarbejdspartnere tilknyttet hjælpemulighed på alle HR-områder

   

 • I sender et godt signal til både nuværende og fremtidige medarbejdere

   

 • I får en tilgængelig sparringspartner, der er opmærksom på balancen mellem menneske og forretning

Fremtidens virksomheder har brug for et Human Resource-fokus for at være konkurrencedygtige.

Medarbejderne er den største ressource i virksomheden. Og det er dem, der skal eksekvere

Blog

Jobsøgers marked

Jobsøgers marked

Først corona-nedlukning, hjælpepakker for at holde hånden under virksomheder og kamp for at undgå opsigelser. Så mangel på kvalificerede medarbejdere. Og der er ikke mange måneder mellem de to scenarier. Uden at gå i dybden med hvorfor, ligger mange af årsagerne uden...

Er du også Digitalt genert?

Er du også Digitalt genert?

Lyder det bekendt? Eller bare slet ikke! I så fald: dejligt for dig  - og så sidder du måske  allerede og undrer dig over det her opslag. Læs med hvis du er nysgerrig på, hvad andre bøvler med - og giv dem i din omgangskreds, der strugler med den digitale synlighed en...

Leder, har du en post-corona-plan?

Leder, har du en post-corona-plan?

Corona-krisen satte en kæp i hamsterhjulet. Og hvem ved egentlig, hvordan det har påvirket medarbejderne – på godt og måske mindre godt? Hvad er vigtigt for dem når den længe ventede normale hverdag står for døren, når de vender tilbage til fysisk fremmøde på...