Fast tilknyttet HR-partner

Det er den gode mulighed for jer, der har brug for en HR-kompetence
– men ikke på fuld tid.

Lønborg HR

Lønborg HR udfylder med et udviklingsorienteret fokus samme rolle som en intern HR-funktion i større virksomheder. Ordet business understreger, at det handler om at være partner med og i forretningen. Det er altså ikke HR for HR’s skyld, men for forretningens.

I kan få hjælp til at løse Human Resource-relaterede opgaver som rekruttering, lederudvikling og sparring, tilknytte mig som mentor for HR-manageren samt til at facilitere workshops.

De fleste virksomheder vælger at indgå en aftale, som indebærer at vores samarbejde strækker sig over en længere periode, så de undgår at skifte samarbejdspartner og starte forfra, hver gang et nyt behov opstår.

Meget tæt på at have en intern HR-funktion – uden at have de samme udgifter til det. Den eksterne position giver jer samtidig mulighed for at spille bold med én, der er objektiv og professionel.

Så tag fat i mig. Et forløb starter altid med en uforpligtende snak, som gør mig klogere på jeres forretning så jeg kan give et bud på et skræddersyet forløb, der passer til jeres specifikke behov.

En aftale med mig som fast tilknyttet HR-businesspartner gør en forskel, fordi:

 • I får en professionel HR-businessressource til en fair pris, der matcher netop jeres behov

   

 • I får assistance, der hjælper til med at frigive ressourcer hos jeres ledere og øget performance

   

 • I får via mine faste samarbejdspartnere tilknyttet hjælpemulighed på alle HR-områder

   

 • I sender et godt signal til både nuværende og fremtidige medarbejdere

   

 • I får en tilgængelig sparringspartner, der er opmærksom på balancen mellem menneske og forretning

Fremtidens virksomheder har brug for et Human Resource-fokus for at være konkurrencedygtige.

Medarbejderne er den største ressource i virksomheden. Og det er dem, der skal eksekvere

Blog

“Corona gør mig til en dårlig leder!”

“Corona gør mig til en dårlig leder!”

”Min opgave som manager er blevet SÅ svær under corona!”. Ordene kom fra en kvinde omkring de 40 – hjemsendt, som rigtig mange andre ansvarsbevidste, samvittighedsfulde, ambitiøse… ledere og medarbejdere. Vi havde lige taget hul på en virtuel sparringssession. Lad os...

Tænk, hvis vi stoppede med at sammenligne os selv med andre!

Tænk, hvis vi stoppede med at sammenligne os selv med andre!

Jeg siger det bare: sammenligning er roden til alt ondt! Måske ikke ligefrem ’alt’, men I hvert fald til meget ondt. Kommer du til det – altså at sammenligne dig selv med andre? Ja. Det gør du. For det gør alle. Men det gør det ikke bedre at alle sammenligner og...

”BeHØver jeg det dér networking…!?”

”BeHØver jeg det dér networking…!?”

(”- og hvad er det egentlig?”). Det er et vidt begreb. Eller måske nærmere bredt. For et netværk dækker over alt fra dine nærmeste personlige og faglige samarbejds- eller sparringspartnere til dine connections på LinkedIn. Det hele handler om relationer, og jo...