Coaching

Coaching i et business-perspektiv

Coaching handler om hjælp til udvikling. Så enkelt er det.

Det handler om at fastsætte mål og beslutte vejen derhen. At finde det potentiale, man er i besiddelse af. Og coaching som samtaleværktøj er både proces- og resultatorienteret.

Jeg bruger coaching i mit arbejde med ledere, teams og medarbejdere. Mennesker, der ønsker karriereudvikling eller som har brug for at skabe en arbejdsrelateret forandring.

Du vil gerne gøre det godt – er ambitiøs eller ansvarsbevidst, resultatorienteret eller perfektionist; eller måske lidt af det hele. Af og til er det svært at slå til. Eller at se nye løsninger.

Du har brug for én, der kan åbne dine øjne for andre måder at handle på – hjælpe dig til at arbejde mere effektivt, planlægge bedre, se nye veje til målet.

Vi kan sætte fokus på bedre balance mellem job- og familieliv, bedre struktur på hverdagen, samarbejdsudfordringer eller karriereudvikling. Og dette er kun eksempler.

Fordelen ved ekstern coaching og sparring er at jeg ikke skal vurdere dine faglighed og performance – det er derfor coaching med en ekstern sker i det, der kaldes ‘det magtfrie rum’.

Min spidskompetence er på det jobrelaterede og arbejdslivet.

Coaching

Personlig udvikling i det magtfrie rum

Vil du vide mere eller har du spørgsmål?

Ring på: +45 5131 9050

Skriv til: Susanne@lonborg-hr.dk